Vi har de rette folk til, at forhandle pris og gennemgå bil og motor. Import af bil kan være risikabelt, da man som køber ikke ved, om bilen er tidligere skadet, manipuleret med eller fejlbehæftet. Vil du derfor gerne drage fordel af vores kompetencer på området og ønsker du ikke, selv at tage hele turen til evt. München for, at hente en bil, så kan vi klare det hele for dig.

Vi ringer til bilforhandlerne fra starten og gennemgår derefter bilen telefonisk med ham. Derefter besigtiger vi bilen personligt i Tyskland, sørger for hjemtransport, syn, klargøring, told- og afgiftsbehandling, indregistrering og garanti. Du skal bare fortælle, hvilken bil du vil have vi skal hente til dig.

Sådan foregår det

  • Du får en total service, hvor alt bliver ordnet fra start til slut, og vi står for det hele
  • Du kan vælge mellem alle tilgængelige biler på det tyske marked. Lad os finde en bil til dig eller find selv en på nettet.
  • Vi besigtiger selv bilen i Tyskland og kontrollerer standen
  • Du får en professionel vurdering af bilen inden køb
  • Du kan afhente bilen i Harislee, klargjort og nysynet med danske plader
  • Du kan tilkøbe 2 års garanti på bilen
  • Du betaler først den importerede bil, når du afhenter den
  • Det tager ikke lang tid, du får bilen på ca. 2 uger

Kontakt en af vores konsulenter, og gennemgå dine ønsker med en af dem. De vil med garanti give dig en god service.

Allan Kristensen

Audi A5 Sportback 3,0 TDI Aut.

" Jeg fandt min drømmebil på Mobile.de og Camp Leasing klarede resten. Efter at have surfet på tyske hjemmesider i et par måneder fandt jeg endelig min drømmebil. Jeg kontaktede Camp Leasing, som gav mig et godt tilbud jeg ikke kunne sige nej til. Camp Leasing tog kontakt til bilforhandleren og fik en aftale i hus. Aftalen indeholdte blandt andet at bilen skulle være i tiptop orden, så der blev udskiftet et par ting på bilforhandlerens regning og bilen fik også et service inkluderet. Eneste bump på vejen var at tyskerne ikke var specielt hurtige og det var SKAT bestemt heller ikke, så jeg skulle have lidt tålmodighed. Men den var klart ventetiden værd. :o) Allan Kristensen – Audi A5 Sportback 3,0 TDI 2010 "

Michael Sandfær

BMW 325d Touring

" Jeg kan klart anbefale Camp Leasing for en meget professionel behandling og højt serviceniveau ved leasing af 2 biler indtil videre. Herunder specielt en ekstra god behandling under totalskade af den første leasing bil, og fremskaffelse af en ny leasing bil inden for kort tid. Jeg forventer helt klart at bruge Camp Leasing når jeg skal lease bil igen om 3 år. "

Lasse H

Audi A5 Sportback

" Alle aftaler blev overholdt. God dialog og hurtig respons. Kan klart anbefale Camp Leasing, og vil helst sikkert selv bruge dem i fremtiden… "

Erik Skaarup

BMW X5

" Har netop fået en skøn BMW X5 på Flexleasing. Gennem hele processen med indkøb, kontrakter og aflevering har Camp Leasing været helt perfekte. Dette er anden gang jeg bruger Camp Leasing og det bliver ikke sidste gang. "

Leif Hammer

Mercedes E200 St. car

" Jeg skulle have min gamle bil skiftet ud med en ny, og havde hørt om Camp Leasing fra en ven. Jeg kontaktede dem, og vi fandt hurtigt min drømmebil i Tyskland. Ekspeditionstiden var hurtig, og Camp Leasing kan varmt anbefales. "

John

Audi A6 2,7 TDi Avant

" Jeg havde fundet min ønskebil på mobile.de i Tyskland. Jeg sendte et link til Camp Leasing, og kort efter havde jeg et tilbud på bilen med danske plader. Da vi havde fået styr på det hele, kørte vi ned og hentede bilen. Jeg er yderst tilfreds med bilen, deres rådgivning og service niveauet. Jeg fortæller gerne nye potentielle kunder om min oplevelse og erfaring med Camp Leasing. Kontakt mig gerne, så kan jeg berolige jer med, at min handel er forløbet på en fin måde. "

Anders Bidstrup

Audi A3 Sportback 2,0 TDI DSG

" Jeg fandt Camp Leasing på nettet, og kontaktede dem over mail. De svarede hurtigt og vi fik en snak om hvilken bil jeg gerne ville have og hvilke muligheder der var. Efter vi havde fundet den helt rigtige bil, kom den hjem og blev gjort klar til mig. Jeg er fuldt tilfreds med hele forløbet fra jeg kontakter Camp Leasing og til jeg kørte i min nye bil. Camp Leasing kan kun anbefales – kæmpe service, behagelig & kompetent. "

Brian Madsen

Audi TT Coupe

" Jeg ville have en sommerbil, og kontaktede Camp Leasing. De fandt en rigtig flot og velholdt Audi TT, som køre perfekt. Camp Leasing kan til enhver tid anbefales. "