I 2002 blev Camp GmbH oprettet med henblik på salg & udlejning af autocampere og campingvogne til Danmark. Der var fuld fart over feltet og vi fik leveret rigtig mange vogne til Danmark. Men det var svært at sælge autocampere til Danmark på grund af den højre registreringsafgift. Derfor blev Camp Leasing GmbH stiftet, og begyndte at lave en unikt leasing koncept – Elite leasing, som blev godkendt af SKAT i november 2010.

Camp Leasings mål har hele tiden været at tilbyde den billigste form for flexleasing i Danmark.

Camp Leasing ønsker altid at have kunden i centrum:

  • Vi finder netop den bil der passer til kundens ønsker og behov
  • Vi henter selv bilerne hos den udenlandske forhandler
  • Vi rådgiver kunden gennem hele processen
  • Vi står altid til rådighed for kunden
  • Vi tilbyder service, dæk, fælge samt udstyr til Tyske kvalitets priser

I slutningen af 2015 er Camp Leasing udvidet med en kreds af kapitalstærke investorer, der giver os mulighed for at fokusere på at være Danmarks bedste på området “Finansiel leasing”.

Vores medarbejdere hos Camp Leasing har en årelang erfaring i autobranchen og kan ud over leasing tilbyde import af nye og brugte biler samt eksport af biler som allerede er indregistreret i Danmark.

Camp Leasing er storkunde og selvanmelder og har i årevis haft et godt og konstruktivt samarbejde med SKAT, og er konstant i dialog med SKAT om udviklingen i branchen, da vi ønsker at sikre vores selskab og vores kunder mod ændrede regler.

Camp Leasing – Vi bestræber os altid på at være de bedste når det kommer til leasing af drømmebilen

Allan Kristensen

Audi A5 Sportback 3,0 TDI Aut.

" Jeg fandt min drømmebil på Mobile.de og Camp Leasing klarede resten. Efter at have surfet på tyske hjemmesider i et par måneder fandt jeg endelig min drømmebil. Jeg kontaktede Camp Leasing, som gav mig et godt tilbud jeg ikke kunne sige nej til. Camp Leasing tog kontakt til bilforhandleren og fik en aftale i hus. Aftalen indeholdte blandt andet at bilen skulle være i tiptop orden, så der blev udskiftet et par ting på bilforhandlerens regning og bilen fik også et service inkluderet. Eneste bump på vejen var at tyskerne ikke var specielt hurtige og det var SKAT bestemt heller ikke, så jeg skulle have lidt tålmodighed. Men den var klart ventetiden værd. :o) Allan Kristensen – Audi A5 Sportback 3,0 TDI 2010 "

Leif Hammer

Mercedes E200 St. car

" Jeg skulle have min gamle bil skiftet ud med en ny, og havde hørt om Camp Leasing fra en ven. Jeg kontaktede dem, og vi fandt hurtigt min drømmebil i Tyskland. Ekspeditionstiden var hurtig, og Camp Leasing kan varmt anbefales. "

John

Audi A6 2,7 TDi Avant

" Jeg havde fundet min ønskebil på mobile.de i Tyskland. Jeg sendte et link til Camp Leasing, og kort efter havde jeg et tilbud på bilen med danske plader. Da vi havde fået styr på det hele, kørte vi ned og hentede bilen. Jeg er yderst tilfreds med bilen, deres rådgivning og service niveauet. Jeg fortæller gerne nye potentielle kunder om min oplevelse og erfaring med Camp Leasing. Kontakt mig gerne, så kan jeg berolige jer med, at min handel er forløbet på en fin måde. "

Anders Bidstrup

Audi A3 Sportback 2,0 TDI DSG

" Jeg fandt Camp Leasing på nettet, og kontaktede dem over mail. De svarede hurtigt og vi fik en snak om hvilken bil jeg gerne ville have og hvilke muligheder der var. Efter vi havde fundet den helt rigtige bil, kom den hjem og blev gjort klar til mig. Jeg er fuldt tilfreds med hele forløbet fra jeg kontakter Camp Leasing og til jeg kørte i min nye bil. Camp Leasing kan kun anbefales – kæmpe service, behagelig & kompetent. "

Erik Skaarup

BMW X5

" Har netop fået en skøn BMW X5 på Flexleasing. Gennem hele processen med indkøb, kontrakter og aflevering har Camp Leasing været helt perfekte. Dette er anden gang jeg bruger Camp Leasing og det bliver ikke sidste gang. "

Brian Madsen

Audi TT Coupe

" Jeg ville have en sommerbil, og kontaktede Camp Leasing. De fandt en rigtig flot og velholdt Audi TT, som køre perfekt. Camp Leasing kan til enhver tid anbefales. "

Lasse H

Audi A5 Sportback

" Alle aftaler blev overholdt. God dialog og hurtig respons. Kan klart anbefale Camp Leasing, og vil helst sikkert selv bruge dem i fremtiden… "

Michael Sandfær

BMW 325d Touring

" Jeg kan klart anbefale Camp Leasing for en meget professionel behandling og højt serviceniveau ved leasing af 2 biler indtil videre. Herunder specielt en ekstra god behandling under totalskade af den første leasing bil, og fremskaffelse af en ny leasing bil inden for kort tid. Jeg forventer helt klart at bruge Camp Leasing når jeg skal lease bil igen om 3 år. "